Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au găsit polițiștii în două parcări publice ale unor mari centre comerciale din Constanța (GALERIE FOTO)

ro

01 Aug, 2022 09:25 2296 Marime text
 parfumuri susceptible a fi contrafăcute, foto: PMC
Zilele trecute, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în două parcări publice ale unor mari centre comerciale, patru persoane care ofereau spre vânzare parfumuri susceptible a fi contrafăcute, fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege.

Cele 4 persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanța pentru intocmirea actelor premergătoare în vederea predării acestora către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Au fost ridicate si predate în vederea continuării cercetărilor un număr de 51 parfumuri.
 parfumuri susceptible a fi contrafăcute, foto: PMC
Cei 4 bărbați au recunoscut că marfa este contrafăcută și că nu au documente de proveniență., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Bunurile împreună cu persoanele care comercializau în mod ilicit au fost predate lucrătorilor de politie judiciară din cadrul IPJ Constanta.

În cazul în care sesizați astfel de fapte, vă recomandăm să nu dati curs acestor invitații și să sesizați imediat dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii