Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a decis Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societății E-Distribuţie Dobrogea

ro

30 Aug, 2021 20:24 1649 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr. 2 din data de 21 iulie 2021 a societății E-Distribuţie Dobrogea.
  • E-Distribuţie Dobrogea are sediul în municipiul Constanța.

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societății E-DISTRIBUTIE DOBROGEA – SA a hotărât:

Articolul nr. 1 Adunarea generală extraordinară a acţionarilor aprobă, cu 100% voturile deţinute şi exprimate de acţionarii care participă la adunare, iniţierea procedurilor de majorare a capitalului social al societăţii prin aport în natură reprezentat de valoarea terenurilor pentru care au fost emise certificate de atestare a dreptului de proprietate („CADP") pe numele Societatea ENERGETICA ELECTRICA - S.A., identificate în Anexa nr. 1 la prezenta hotărăre.

Articolul nr. 2 Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor aprobă cu 100% voturile deţinute şi exprimate de acţionarii care participă la adunare, solicitarea Registrului Comerţului competent să numească un expert care să evalueze terenurile înscrise în CADP referite la Articolul nr. 1, şi împuternicirea directorului general al Societăţii să acţioneze în acest sens şi să semneze, în numele şi pe seama societăţii, toate actele juridice şi orice alte documente conexe, cu posibilitatea de a subdelega astfel de competente.

Articolul nr. 3 Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor aprobă cu 100% voturile deţinute şi exprimate de acţionarii care participă la adunare, împuternicirea dnei DANIELA GONTEA şi/sau COSMINA TANASE pentru ca, împreună sau separat, să reprezinte societatea în vederea îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare în vederea înregistrării şi publicării hotărării Adunării generale extraordinare a acţionarilor, acestea putănd subdelega, dacă este cazul, aceste atribuţii altor persoane.

Anexa la HOTĂRÂREA NR. 2/21.07.2021 a adunării generale extraordinare a acţionarilor E-DISTRIBUŢIE DOBROGEA - S.A.







 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii