Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:20 18 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a cumpărat Nuclearelectrica SA de la o societate din Cluj (document)

ro

05 Apr, 2019 00:00 650 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de foi marsit. Atribuirea a avut loc la data de 28 martie 2019, valoarea contractului fiind de 6.662,99 de euro. Firma căreia i-a fost atribuit contractul este Pro Tehnic SRL.
 

Despre societatea Pro Tehnic SRL


Potrivit Ministerul Finanțelor, societatea a fost înregistrată în 2003, cu sediul social în Cluj. Conform clasificării CAEN, tipul de activitate al firmei este de comerț cu ridicata nespecializat.

Conform Registrul Comerțului, capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, dintr-un total de 20 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociat unic al societății este Valentin Mihețiu. Acesta mai figurează ca asociat și în firmele Valdoria Tech SRL, Rotehnic SRL și Magic Land Catering SRL. Administratorul societății este Cristian Augustin Mureșan

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.                

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii