Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA şi Ambasada Belgiei pregătesc o misiune economică la Constanţa

ro

11 Mar, 2011 02:10 1857 Marime text
CCINA_-_sediu_CCINA.jpgAgenţii economici belgieni intenţionează să investească în transportul şi logistica de la malul mării.

Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a primit vizita ataşatului economic şi comercial pentru România şi Moldova al Ambasadei Belgiei la Bucureşti, Dirk Timmerman.

Agenţia guvernamentală Flanders Investment & Trade, împreună cu Ambasada Belgiei şi-au propus organizarea unei misiuni economice la Constanţa, în perioada 8-9 iunie 2011, la care vor participa peste 25 de agenţi economici belgieni, misiune centrată, în principal, pe transport şi logistică. Vizita lui Dirk Timmerman l-a sediul CCINA a fost una de lucru, în vederea aprofundării planului de organizare a acestei misiuni economice la Constanţa. „CCINA se va implica profund şi va acorda tot sprijinul Ambasadei Belgiei în România, astfel încât întâlnirea organizată între companiile constănţene şi firmele belgiene participante să fie un real succes", a precizat Mihai Daraban. În timpul discuţiilor s-a pus accentul pe atragerea de investiţii în judeţul Constanţa, în domeniul transportului, logisticii şi nu numai. De asemenea, s-a discutat şi despre importanţa majoră, economică şi strategică, pe care o are Portul Constanţa, ca port maritim, dar şi ca port fluvial. Întrevederea s-a încheiat cu exprimarea reciprocă a deschiderii şi disponibilităţii pentru o colaborare eficientă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii