Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Vrancea! Și-a înjunghiat soția, apoi a vrut să se sinucidă

ro

17 Aug, 2023 10:22 693 Marime text
foto: Unsplash
  • Bărbatul care şi-a omorât soţia a ajuns, la rândul său, în stare gravă la spital.

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Năneşti, şi-a ucis soţia, miercuri seara, după care a încercat să se sinucidă în propria locuinţă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, notează Agerpres

„Miercuri seara, la ora 21,53, dispeceratul IPJ Vrancea fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că în comuna Năneşti, pe fondul unui conflict spontan în familie, un bărbat de 40 ani şi-a înjunghiat soţia, după care şi-a provocat leziuni la nivelul gâtului, fapta având loc în curtea imobilului acestora. La sosirea echipajului de poliţie din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti, femeia nu prezenta semne vitale, iar echipajul medical a preluat bărbatul în stare gravă. A fost anunţat procurorul de caz, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi echipa operativă din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti", a precizat IPJ Vrancea.


Bărbatul care şi-a omorât soţia a ajuns, la rândul său, în stare gravă la spital.

„La ora 21,55, dispeceratul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea Vrancea a primit o solicitare pentru două persoane inconştiente în localitatea Năneşti, ca urmare a unui conflict. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip C2 cu medic, care a identificat o persoană sex feminin, în vârstă de 28 ani, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa, pentru care medicul a constatat decesul. A doua victimă în vârstă de 40 ani, de sex masculin, conştientă, cu multiple plăgi tăiate a fost preluată, monitorizată, stabilizată hemodinamic şi respirator şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean“, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.


Potrivit reprezentaţilor Spitalului Judeţean, bărbatul este la Terapie Intensivă, fiind îngrijit post-operator. Acesta prezintă mai multe plăgi înjunghiate în zona gâtului şi coapsei.

Poliţiştii se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Citește și:

O femeie de 34 de ani şi-a ucis tatăl cu mai multe lovituri cu un cuţit!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii