Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant! Bebeluș de 2 luni găsit decedat în casă. Mama micuțului are doar 15 ani

ro

23 Nov, 2022 11:12 3687 Marime text
PolițiștiPoliţiştii din Ploieşti au deschis un dosar penal după decesul unui bebeluş de două luni, cercetările fiind făcute pentru ucidere din culpă şi act sexual cu un minor, în condiţiile în care mama copilului are 15 ani, iar tatăl are 30 de ani.

Conform datelor comunicate, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, citate de Agerpres.ro, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 au fost sesizaţi, cu o zi în urmă, de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuinţa sa din municipiul Ploieşti.

"În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului", a transmis IPJ.


Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că bebeluşul s-ar fi înecat cu vomă.

Conform surselor menţionate, la momentul incidentului, mama bebeluşului, o minoră de 15 ani, se afla în casă împreună cu celălalt copil al său, în vârstă de doi ani, şi cu fratele ei, în vârstă de 14 ani.

Tatăl bebeluşului decedat are vârsta de 30 de ani.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi act sexual cu un minor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii