Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Cherecheș a ajuns în Vama Nădlac! (VIDEO)

ro

19 Mar, 2024 19:28 640 Marime text

În această seară de 19 martie 2024, Cătălin Cherecheș a ajuns în Vama Nădlac. 

O escortă a Poliției Române îl va prelua și îl va aduce în fața autorităților române. Maşina în care a fost adus Cherecheş a trecut prin frontieră pe o bandă pe care nu erau alte autovehicule în aşteptare pentru formalităţi.

Judecătorii din München au aprobat săptămâna trecută extrădarea sa.

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost depistat de poliţişti în Augsburg, în 28 noiembrie 2023. Germania. Cherecheş a ieşit din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, înainte de pronunţarea sentinţei, sub identitatea unei rude.


Gorghiu, despre fugarul Cătălin Cherecheş: Odată adus, va rămâne în sistemul penitenciar românesc şi va ispăşi pedeapsa

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat săptămâna trecută că o instanţă din Munchen a decis predarea fugarului Cătălin Cherecheş şi a dat asigurări că acesta îşi va ispăşi cei cinci ani de pedeapsă într-un penitenciar din România.

„Vă confirm faptul că, odată adus în sistemul penitenciar, va rămâne în sistemul penitenciar românesc şi, dacă nu mă înşel, are o pedeapsă de cinci ani. Va ispăşi pedeapsa pe care a primit-o din partea Justiţiei române în sistemul penitenciar din România. Este un lucru de care sunt absolut convinsă", a spus ea.




Citește și:

Cătălin Cherecheș va fi astăzi adus în România
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii