Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câtă avere a agonisit Gheorghe Mihăeşi, fostul primar al Constanţei (document)

ro

29 Aug, 2012 01:00 8336 Marime text
avere_mihaesi_-__Gheorghe_Mihaesi_1.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.


Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabeticã a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Fără casă, fără datorii

Potrivit declaraţiei de avere, fostul primar al municipiului Constanţa, actual consilier judeţean, Gheorghe Mihăeşi, deţine alături de Gabriela Mihăeşi un teren agricol în Biruinţa, judeţul Constanţa, teren dobândit în 2006, prin cumpărare, în suprafaţă de 7 hectare.

Mai mult sau mai puţin surprinzător, în rubrica „Clădiri" din declaraţia de avere a fostului edil şef nu figurează nimic. Gheorghe Mihăeşi deţine, însă, un Volvo S 60, fabricat în 2004, dobândit prin cumpărare.

Consilierul judeţean USL nu are nici bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

Gheorghe Mihăeşi nu are active financiare: nici conturi şi depozite bancare, nici plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate. Conform declaraţiei de avere, social democratul nu are nici datorii.

Venituri

avere_mihaesi_-_Gheorghe_Mihaesi_2.jpg

În capitolul „Venituri" din declaraţia de avere a fostului primar figurează un venit anual de 24.000, realizat de soţia sa, Gabriela Mihăeşi, şef serviciu în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. De asemenea, regăsim aici, ca venit din activitate independentă, un venit de 10.000 realizat de Mihăeşi, în calitate de profesor în cadrul Universităţii „Ovidius" Constanţa. Acestuia i se adaugă pensia consilierului judeţean, de 20.400. Nu în ultimul rând, veniturile lui Gheorghe Mihăeşi sunt completate de indemnizaţia de consilier judeţean, de 5.100. Precizăm faptul că moneda nu este specificată.

Membru în conducerea naţională a PSD

Fostul şef al administraţiei publice locale constănţene este, aşa cum se arată în declaraţia de interese, membru în Consiliul Executiv Judeţean al PSD. Mihăeşi este, de asemenea, membru în Consiliul Naţional al PSD.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 29 Aug, 2012 01:43 Săracu domn Mihaesi!Maine-primarie va mânca la cantina săracilor. Nu poate sa creadă nimeni ca dupa circa 40 de ani de munca, din care 4 a fost primar,nu are o casa si diverse bunur. Inexplicabila e cumpărarea celor 7 ha. Se apuca de agricultura? nici copii nu cred ca declarația e corecta..Eu nu te cred domn ex primar.