Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât plătește Primăria Constanța pentru o aplicație utilizată pentru site-ul instituției? (DOCUMENTE)

ro

28 Aug, 2022 11:40 1467 Marime text



Primăria Constanța a încheiat un contract în vederea furnizării unei aplicații soft pentru pagina de web a Primăriei Constanța, în valoare de 42.500 de lei fără TVA.

Pentru acest softul, municipalitatea va plăti 1.500 de lei fără TVA pentru serviciul de găzduire site pe platforma WordPress.com, un abonament de tip business timp de un an, 8.000 de lei pentru furnizarea propunerilor de grafic, template-uri și a componentelor de bază și 33.000 de lei pentru dezvoltarea și realizarea paginii de web.
 
Durata contractului este de 16 luni, vezi secțiunea „documente”.
 
Câștigătoarea contractului este SC WEBIS SRL, cu sediul social în satul Valea Adâncă, comuna Miroslava, din județul Iași.  Compania aparține lui Viorel Alexandru Sima. Acesta mai este asociat și administrator în Webiasi SRL.

 
SC WEBIS SRL a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 341.954 de lei, un profit net de 4.365 de lei la o medie de cinci angajați.

Potrivit www.confidas.ro, compania nu figurează cu alte achiziții publice.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii