Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât mai plăteşte BNR pentru reabilitarea sucursalei Constanța

ro

23 Jan, 2017 10:16 2083 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.




BNR va mai achita aproape 3 milioane de lei constructorului Aedificia Carpați pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii sucursalei Constanța.  
 
BNR va plăti 2,63 milioane de lei constructorului, în urma unei negocieri, pentru lucrări suplimentare de amenajare, potrivit unui anunț publicat pe portalul de achiziții publice SEAP. De menţionat că estimarea inițială a contractului era de 3,37 milioane de lei.
 
Potrivit vrajitorul.eu, în 2014, firma avea o cifră de afaceri de 197.045.377 lei, un profit net de 10.398.681 lei, datorii de 49.783.919 lei şi 583 de salariaţi. În 2015, a realizat o cifră de afaceri de 203.553.764 lei, în creștere față de anul precedent, însă profitul net s-a diminuat. Datele pentru 2016 nu sunt încă disponibile.
 
Sursa foto: economica.net


Citeşte şi “Aedificia Carpați” va efectua pentru BNR Constanţa lucrări de construcții (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii