Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 și-a revendicat câștigul. Ce mesaj a transmis

ro

30 Mar, 2022 15:00 1131 Marime text
Premiul cel mare la Loto 6 din 49, revendicat de câștigător. Foto: Unsplash
  • „Jocul trebuie să rămână o placere!” –  este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto.

În cursul zilei de astăzi, 30 martie 2022, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminica, 27 martie a.c., în valoare de 14.823.497,68 lei (aproximativ 3 milioane de euro), primul premiu de categoria I la acest joc din acest an.

Potrivit Loteriei Române, posesorul biletului norocos este din județul Ilfov, are în jur de 40 de ani și ne-a declarat că joaca constant la Loto 6/49 de aproape 20 de ani, întotdeauna aceeași varianta, numerele având semnificație personala.

„Ne-a mărturisit că nu a sperat niciodată la potul cel mare, dar că a jucat de fiecare data cu încredere, chiar daca a castigat numai premii mici, de categoria a IV-a.

A aflat că este câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49 luni dimineața, atunci când a intrat, că de obicei, pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro pentru a afla ce numere au fost extrase la jocul loto preferat.

Ne-a asigurat că vă continua să joace că și până acum.

Câștigătorul nu a dorit să-și facă publica identitatea“ - au mai precizat reprezentanții Loteriei Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii