Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casieriile RAJA, închise în a doua zi de Rusalii. Când se va relua programul normal de lucru

ro

09 Jun, 2022 14:01 1203 Marime text
Casierii RAJA, foto: ZIUA de Constanța RAJA S.A. aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că luni - 13 iunie 2022, a doua zi de Rusalii, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. 


În această perioadă, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.


Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924, accesibil 24 de ore din 24.


Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametri optimi.


Abonații pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăților, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.


Începând de marți - 14 iunie 2022, societatea își va relua programul normal de lucru. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii