Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa Națională de Pensii, ANOFM și ANPIS, acces direct în REVISAL

ro

13 Dec, 2019 16:11 2729 Marime text
Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, a transmis că, în data de 11 decembrie, a cerut redactarea și a semnat un ordin prin care Agenția Națională pentru Ocuparea forței de Muncă (ANOFM), Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS), Casa Națională de Pensii să aibă acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.
 
Acest lucru va putea fi posibil începând cu 1 ianuarie 2020.
 
„Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.
Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite adeverințe sau să aștepte ca o instituție să îi comunice alteia diferite informații.
Fac un prim pas de simplificare din respect pentru cetățean: toate instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii iau, pe baza unei parole de acces, datele necesare despre situația solicitantului, direct din REVISAL”, a transmis Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale pe pagina sa de socializare Facebook.
 
Sursă foto : Facebook/Violeta Alexandru
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii