Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:06 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Pensii Constanța, anunț legat de pensiile de urmaș pentru studenți

ro

19 Oct, 2021 00:00 763 Marime text
  • Studenții beneficiari de pensie de urmaș trebuie să depună o adeverință pentru a primi banii în noiembrie
 
Studentii urmaşi care au depus declaraţia pe propria răspundere au obligaţia ca până la data de 25 octombrie a anului în curs să prezinte adeverinţa în original sau copie/electronică din care să rezulte că în anul universitar în curs, urmează o formă de învăţământ superior, organizată potrivit legii.
 
În situaţia neprezentării până la data de 25 octombrie 2021 a adeverinţei prin care se face dovada continuării studiilor, într-una din formele menţionate, pensia de urmaş aferentă lunii noiembrie va fi reţinută de la plată.
 
În cazul prezentării adeverinţei prin care se face dovada continuării studiilor, în copie/electronic, aceasta trebuie prezentată şi în original până la data de 25 decembrie 2021, în caz contrar pensia de urmaş se suspendă începând cu prima zi a lunii următoare, respectiv cu data de 1 ianuarie 2022.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Casa de Pensii Constanța, anunț legat de pensiile de urmaș

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii