Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online din România?

ro

24 Mar, 2021 15:01 1909 Marime text

De câțiva ani, s-a reglementat piața pariurilor sportive online din România și o agenție de pariuri are nevoie de licență de la ONJN ca să activeze în România. Au apărut case de pariuri sportive online noi, iar unele cu vechime în țara noastră, ca Betfair, Unibet sau 888Sport au luat licența și au intrat în legalitate după noile norme.

Nu toate casele importante au licență la noi dar o să ne concentrăm pe casele care sunt legale în acest moment în România.
Acum, chiar aveți de unde alege, dar întrebarea rămâne: Care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online din România? Nu există o agenție perfectă din toate punctele de vedere, dar în acest articol vei afla ce să căutați la o casă de pariuri ca să fiți mulțumiți pe termen lung.

Oferta de sporturi a unei case de pariuri sportive


Românii urmăresc diferite sporturi, nu doar fotbal. Anumite persoane prefera Formula 1 sau MotoGP și unele case nu au multe variante de pariuri pentru aceste sporturi cu motor. O casă de pariuri care se respectă are ofertă pentru toate sporturile din săptămâna respectivă indiferent că vorbim despre fotbal, baschet, volei, tenis de câmp, Formula 1, motociclism, șah, MMA, box profesionist, polo, jocurile de la olimpiadă, sporturi de iarnă, haltere, lupte libere etc.

Aplicațiile pentru mobil


Ne place să pariem des și o facem folosind mobilul, iar casele de pariuri ar trebui să dețină o aplicație de mobil de top. O aplicație bună e ușor de navigat, ușor de înțeles, oferă posibilitatea să găsești campionatele de fotbal care te interesează doar aruncând o privire pe ecran. Nu mai plecăm de acasă fără să luăm telefonul mobil cu noi, iar dacă avem chef să ne distrăm punând un pariu pe un meci, cu o aplicație bună o putem face rapid, fără a sta acasă în fața unui PC.

Promoțiile unei case de pariuri


Sunt perioade din an în care agențiile online oferă multe promoții. De Sărbători, cum ar fi de Crăciun, unele case au Luna cadourilor și în fiecare zi poți să primești rotiri gratuite, bonusuri. Betfair oferă cote foarte mari la victorie unor meciuri de foc din campionatele puternice din Europa, iar dacă ai câștigat, suma câștigată trebuie rulată că bonus.
Alege o casă de pariuri care se gândește des la pariorii români, mai ales în perioada Sărbătorilor, când distracția este la ordinea zilei, află cotele de pe Betfair.ro!

Varietate mare în oferta pariurilor pentru un meci de fotbal


O agenție de pariuri care oferă doar 10 pariuri pentru un meci de fotbal nu merită atenția voastră. Când caută un meci, un parior vrea să vadă cel cel puțin 50 de variante de pariuri pentru un meci, pariuri pe goluri marcate în prima repriză, pe cornere în primele 45 de minute, pe cartonașe galbene, pe goluri marcate în intervale de timp, pariuri pe handicap asiatic la victorie sau goluri, penalty în meci, cartonaș roșu-indicat în derby-uri ca AS Roma-Lazio sau Barcelona-Real Madrid.
Alegeți cu atenție casa de pariuri online unde vreți să vă distrați, verificați să fie licențiata. Jucați la pariuri responsabil și doar dacă aveți peste 18 ani, vârsta minimă legală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii