Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este programul casieriilor RAJA în data de 1 iunie 2022

ro

30 May, 2022 10:20 1492 Marime text
Casierie RAJA. Foto: ZIUA de ConstanțaMiercuri - 1 Iunie 2022, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.

Potrivit SC RAJA SA, abonații pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăților, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.

În această perioadă, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

„Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, clienții societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.
Începând de joi - 02 iunie 2022, societatea va relua programul normal de lucru“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii