Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carco Trading Cereal SRL, dizolvată şi desfiinţată de către asociaţi

ro

23 Aug, 2016 00:00 2236 Marime text

 
În Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Carco Trading Cereal SRL din data de 2 august s-a decis, de comun acord, dizolvarea şi lichidarea simultană a firmei, fără numirea lichidatorului. Hotărârea a fost luată de Mirela-Cristina Caraion şi Carco Holding SRL, în calitate de asociaţi ai Carco Trading Cereal SRL.
 
Repartizarea şi lichidarea patrimoniului companiei vor fi asigurate prin stingerea pasivului, iar activele rămase vor fi atribuite asociaţilor, proporţional cu cota de participare la capitalul social. Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Carco Trading Cereal SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României pe data de 18 august.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Carco Holding SRL a fost înmatriculată în anul 2011 şi are sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Ferdinand. Firma are un capital social de 112.860 de lei, integral vărsat. Asociat unic este Cargo Grup SRL, iar administrator este Mirela Cristina Caraion. 
 
Conform vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015 datorii de 1.596.649 de lei. Societatea are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al cerealelor, al seminţelor, al furajelor şi al tutunului neprelucrat.
Mirela Cristina Caraion mai figurează în firma Agrosar Compani SRL, care se află în funcţiune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii