Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri", la Constanța

ro

10 Apr, 2024 07:19 586 Marime text
Foto: Facebook/Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de ȘanseDoi tineri de la TeenChallenge au venit special la Constanța să-și spună #farabariere poveștile în fața a sute de elevi și studenți care au participat la caravana"Fără bariere - TOT adevărul despre droguri".

„Foști consumatori de droguri, cei doi tineri au încercat din răsputeri să-i convingă pe tinerii prezenți în Aula Universității Ovidius să nu o apuce pe calea drogurilor, iar dacă au făcut-o deja să-i determine să renunțe la o astfel de viață, mărturisindu-și propria experiență în consumul de droguri și dezvăluind adevărata față a dependenței la care se ajunge invariabil și din capcana căreia nu scapă nimeni.
Atât Andrei, cât și Mark, le-au explicat tinerilor prezenți că dacă ar putea să dea timpul înapoi, să știe tot adevărul despre droguri cu siguranță nu ar mai alege să se drogheze.
Tinerii din Constanța au fost magici și au venit în număr foarte mare! Ne-au întrecut toate așteptările.
Le mulțumim pentru prezență și sprijin în organizarea acestui eveniment: Universității Ovidius din Constanța, mii de mulțumiri doamnei Diane Vancea, președinta Senatului Universității, domnului rector Dan Iliescu, domnului prorector Alexandru Bobe, studenților, ambasadori ai acestei campanii; Inspectoratului Școlar Județean Constanța; parlamentarilor și primarilor din localitățile constănțene“ - a precizat Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse. 


Tot ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța a reprezentat un efort de echipă alături de mai multe instituții din județ: Serviciul Siguranta Scolara si Prevenirea Criminalitatii, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog; Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane; DIICOT; Serviciul de Probațiune; DGASPC, etc. 

Caravana "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri" organizează o nouă întâlnire miercuri, 10 aprilie, ora 14.00, la Sala Palatului din București.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii