Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:44 04 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Apele Unite ale României, tură de cinci zile de vâslit în canotci și caiace, prin Delta Dunării

ro

26 Aug, 2020 17:54 1773 Marime text
  • Caravana face parte din proiectul „Comunitatea apelor - Apele Unite ale României”, inițiat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și desfășurat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.

Pe 1 septembrie, de la ora 9.30, de pe faleza din Tulcea, pontonul ARBDD, Caravana AUR (Apele Unite ale României), pleacă într-o cursă de la Tulcea la Sf. Gheorghe.

Evenimentul, organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, reprezintă prima ediție a unei ture de 5 zile de vâslit în canotci și caiace, prin Delta Dunării, din Tulcea până la Marea Neagră.

Startul Caravanei va fi precedat de un eveniment de presă care va marca Ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării.

În 2020 ne propuseserăm să organizăm cea de-a 10-a ediție a RowmaniaFEST, însă criza medicală pe care o traversăm ne-a împiedicat. Cu toate acestea, pentru a marca un deceniu de evenimente la Tulcea, am decis să sărbătorim așa cum ne simțim noi mai bine – pe apă, în mijlocul naturii, străbătând Delta pe îndelete. Caravana AUR prezintă viziunea Asociației pentru practicarea turismului responsabil, făcut cu grijă pentru mediu și cu respect față de biodiversitate, o lecție despre cum trebuie vizitată Delta Dunării, se arată într-un comunicat al Asociației Ivan Patzaichin - Mila 23


Caravana AUR face parte din proiectul „Comunitatea apelor - Apele Unite ale României”, inițiat de Asociația Ivan Patzaichin - Mila 23 și desfășurat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii