Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă! Ce au găsit vameșii în două containere sosite în Portul Constanța din China

ro

17 Feb, 2023 15:43 4177 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ: Garda de CoastăÎn data de 17.02.2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China care aparțineau unei societăți comerciale cu sediul în București.

Potrivit Autorității Vamale Române, ca urmare a controlului, inspectorii vamali au descoperit 1.108 bucăți genți de voiaj din material textil marca “ELLA ICON’’, bunuri nedeclarate la autoritatea vamală. Valoarea bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 244.000 RON.

„În aceeași zi, în timpul unui alt control efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit tot din China, dar pentru o societate comercială cu sediul în Ucraina, inspectorii vamali au descoperit 30 mașinuțe electrice cu acumulatori pentru plimbat copiii, cu însemnele mărcii ‘’JEEP’’, succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca menționată. Valoarea acestora, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 37.000 RON.

Autoritatea vamală a reținut atât gențile cât și jucăriile, în vederea confiscării“ - mai transmite sursa citată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii