Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de promovare a Universităţii „Ovidius” din Constanţa, în Albania

ro

22 Nov, 2021 10:28 1269 Marime text
  • O delegație a Universității „Ovidius” din Constanța, din cadrul campaniei „Be a student at Ovidius” a ajuns în mai multe licee, dar și o universitate din Albania.
Scopul vizitei a fost de a extinde colaborările educaționale și de cercetare cu insituțiile de învățământ din această țară. 

Ce spune Universitatea „Ovidius” din Constanța

O delegaţie a Universiăţii Ovidius din Constanţa (UOC) a vizitat în perioada 17 - 21.11.2021 mai multe licee și o universitate din Albania, pentru promovarea programelor de studii și extinderea colaborărilor educaționale și de cercetare cu instituţii de educaţie din această ţară, informează conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

Potrivit sursei citate, activitățile au făcut parte din campania „Be a student at Ovidius”, desfășurată cu scopul de a crește vizibilitatea UOC prin promovarea în plan internațional a imaginii acesteia ca universitate multiculturală comprehensivă.

„Pe parcursul vizitelor la instituțiile de învățământ din Korça și Tirana au fost prezentate programele de studii ale universităţii de stat constănţene și oportunitățile de care pot profita viitorii studenți.

De asemenea, au fost purtate discuții cu privire la consolidarea relațiilor de cooperare existente și dezvoltarea unor noi colaborări între organizațiile implicate”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.


Campania „Be a student at Ovidius” face parte din proiectul Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, cu o valoare totală de 332.500 lei fiind unul dintre cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, domeniul strategic de finanțare 2: Internaționalizare.

Delegația UOC a fost formată din conf. univ. dr. Cristina Dafinoiu, conf. univ. dr. Veronica Nedelcu și lect. univ. dr. Laura Pascale.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii