Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Și tu poți deveni polițist!” continuă! Peste 100 de elevi ai liceelor din orașul Hârșova au aflat oportunitățile și provocările profesiei de polițist

ro

10 May, 2023 11:03 910 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 9 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității s-au întâlnit cu elevii liceelor din orașul Hârșova, pentru a discuta despre oportunitățile și provocările profesiei de polițist, în cadrul Campaniei locale ”Și tu poți deveni polițist!”.
 
Potrivit IPJ Constanța, peste 100 de elevi ai liceelor din orașul Hârșova au participat la activitatea desfășurată de polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității. Pe parcursul întâlnirii, polițiștii și elevii au discutat despre abilitățile și calitățile necesare unui polițist, despre exigențele profesionale, despre provocările acestei meserii, prin aceste activități încercându-se a se oferi tinerilor o imagine cât mai completă cu privire la  meseria de polițist. 
 

„Elevilor le-au fost puse la dispoziție informații despre școlile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care pregătesc agenți și ofițeri de poliție, precum și despre condițiile pe care un candidat trebuie să le îndeplinească, pentru a participa la concursul de admitere la o astfel de instituție de învățământ.
 
Elevii s-au dovedit receptivi și interesați, astfel încât discuțiile au fost dinamice și interactive.
Polițiștii le-au transmis tinerilor că sunt așteptați să le devină colegi“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii