Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Blood Network” ajunge la Ploiești. Donatorii primesc un bilet gratuit la UNTOLD

ro

10 Nov, 2021 12:26 1352 Marime text
  • UNTOLD va organiza în acest sfârșit de săptămână o ediție specială a caravanei Blood Network, la Ploiești.
După campaniile de succes din ultimii ani, când locuitorii orașului Ploiești s-au dovedit cei mai numeroși participanți în cadrul Blood Network, Centrul de Transfuzii din Ploiești a lansat invitația reprezentanților UNTOLD de a organiza o ediție specială și în această toamnă, spun reprezentanții UNTOLD.

„Scopul inițiativei este de a trage încă un semnal de alarmă cu privire la nevoia de sânge cu care se confruntă zilnic toate spitalele din România. Toți cei care își doresc să doneze sânge și să salveze o viață o pot face în acest weekend, 13-14 noiembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, în intervalul orar 8:00 – 14:00”


Donatorii vor primi un bilet pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2022 și un tichet de cumpărături Kaufland în valoare de 100 de lei.

Donatorii vor primi un bilet pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2022 și un tichet de cumpărături Kaufland în valoare de 100 de lei. În acest an, Ploiești a fost orașul cu cei mai mulți participanți la caravana mobilă Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

 

În două zile, peste 370 de persoane au donat 169 de litri de sânge și au ajutat 507 de semeni aflați în nevoie.


În 2021, campania Blood Network s-a desfășurat între 17 iulie și 5 septembrie în toate centrele de transfuzii din țară, iar caravana mobilă a ajuns în 11 orașe mari din România: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. 894 de litri de sânge au fost recoltați de la aproape 2000 de donatori și 2682 de bolnavi au fost salvați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii