Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:36 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cădere de tensiune la stația de pompare Palas. Ce zone sunt afectate

ro

12 Nov, 2019 10:36 824 Marime text
 
Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică în cursul zilei de astăzi - 12 noiembrie 2019.

Aceasta a determinat întreruperea totală a tensiunii și oprirea din funcțiune a pompelor.  Imediat ce a fost reluată furnizarea energiei electrice, echipele de permanență RAJA, de la nivelul stației, au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță.

Având însă în vedere debitul, dar  și numărul mare al consumatorilor deserviți, apa se furnizează cu presiuni reduse în zonele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II, urmând să se intre în normal în circa 3 ore.

Consumatorii din zonele înalte, dar și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete pînă în jurul orei 13.30.

RAJA SA își cere scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați și asigură ca lucrătorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea serviciului de
alimentare cu apă în parametrii optimi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii