Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C.N. Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța a obținut o autorizație de construcție. Ce prevede documentul

ro

24 Nov, 2023 21:38 1139 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru C.N. Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța.
 
Este vorba despre autorizația 992 din data de 21 noiembrie 2023, ce vizează un proiect imobiliar din Incinta Port, Poarta 2 Constanţa, „Lucrări pentru conformare la normele privind securitatea la incendiu, scară exterioară de evacuare, Incintă Port Constanța, zona Poarta 2, clădire cămin Poarta 2 “.
 
Documentul are o durată de valabilitate de 24 luni, iar durata lucrării e de 24 de luni.
 
Despre C.N. Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 24 noiembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 1998 și are sediul social Incinta Port, Constanța, Județ Constanța.

Pentru anul 2022 societatea a raportat un număr de 896 salariați, la o cifră de afaceri de 479.165.475 lei, cu un profit de 114.510.926 lei. Activitatea principală este „ Activitati de servicii anexe transportului pe apa”, conform cod CAEN.

Pachetul majoritar de acțiuni al CN APM Constanța SA, de 80%, este deținut de Ministerul Transporturilor, în timp ce Fondul Proprietatea are o cotă de participare la beneficii și pierderi de 20%.
 
CN APM Constanța SA se ocupă de activități de servicii anexe transportului pe apă și are mai multe sucursale în Portul Constanța.

Administratori sunt Dan Alexandru Catana, Constantin Chirilă, Dede Suryan Omar, Catalin Diaconu, Mihnea Claudiu Drumea, Adrian Daniel Gavruta și Elena Vlad.   

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Mandate prelungite pentru administratorii Portului Constanța. Cine sunt și ce indemnizații încasează?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii