Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C&D Eco Construct a bătut palma cu Primăria Dumbraveni. Ce servicii va presta societatea din Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 May, 2024 19:19 703 Marime text
foto: Pexels Primăria Comunei Dumbraveni, județul Constanța, a anunţat societatea care şi-a adjudecat contractul „Servicii de execuție a lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții: ”Construire centru de colectare prin aport voluntar în comuna Dumbrăveni, jud. Constanța,,“. 

Societatea câștigătoare este C&D Eco Construct. 

Valoarea totală a achiziției este de 196.2270,34 lei. 

Aşa cum reiese din datele oficiale, este vorba despre servicii de execuție a lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții: ”Construire centru de colectare prin aport voluntar în comuna Dumbrăveni, jud. Constanța ,, după cum urmează:

Cap.4.1. Construcții și instalații = 1.943.522,97 lei
Cap. 5.1.1. Lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier = 20.000,00 lei.Despre C&D Eco Construct SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 24 mai 2024, firma C&D Eco Construct SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este la Mihail Kogălniceanu, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.

Asociat unic al C&D Eco Construct SRL este George Traian Costică, cel care deține și calitatea de administrator.  Acesta mai apare în Costa & Dani SRL.

În 2022, C&D Eco Construct SRL a avut o cifră de afaceri de 2.479.058 lei, un profit de 1.182.997 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 5.

Platforma termene.ro informează că C&D Eco Construct SRL are cinci contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 28 februarie 2024).
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:

Alegeri locale 2024Candidații la primăria și consiliul local Dumbrăveni, județul Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii