Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:39 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Businessman-ul Emanuel Muntmark și constănțeanul Cătălin Mrejeru își extind afacerile pe piața din Caransebeș

ro

17 Oct, 2020 00:00 1099 Marime text
  • Este vorba despre cinci societăți, înființate la finele lui septembrie 2020, care se vor ocupa cu producția energiei electrice.
  • Acestea sunt Real Green Energy, Energo Sonne, Dara Solar Investment, Topwind Energy și Solas Electricity, toate fiind înființate în Caraș-Severin.
  • Toate vor fi administrate de Dinu Vasile Buliga.

Noi firme de energie electrică apar pe piața de business din România. Fondatorii sunt constănțeanul Cătălin Mrejeru, alături de omul de afaceri Emanuel Muntmark, dar și de Dinu Vasile Buliga și Florin Trifan Buliga.

Este vorba despre cinci societăți, înființate la finele lui septembrie 2020, care se vor ocupa cu producția energiei electrice.

Acestea sunt Real Green Energy, Energo Sonne, Dara Solar Investment, Topwind Energy și Solas Electricity, toate fiind înființate în Caransebeș și urmând să fie administrate de Dinu Vasile Buliga.

În Monitorul Oficial al României au fost publicate rezoluțiile Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Caraș - Severin din data de 23 septembrie 2020.


Firmele din Piața Sfântul Gheorghe

Prin Rezoluția nr. 3807/23.09.2020, s-a dispus autorizarea și înființarea firmei Real Green Energy SRL, cu sediul social în Caransebeș, Piața Sfântu Gheorghe nr. 1.

Activitatea principală a firmei este „producția de energie electrică“, iar capitalul social este de 2.000 de lei, integral vărsat.

Membrii fondatori sunt Dinu Vasile Buliga, Florin Trifan Buliga, ambii din Caransebeș, Emanuel Muntmark, din Monaco și constănțeanul Cătălin Mrejeru.

Administrator este Dinu Vasile Buliga, acesta având puteri depline.

Prin Rezoluția nr. 3808/23.09.2020, a fost înființată societatea Energo Sonne SRL, cu sediul în municipiul Caransebeș, Piața Sfântu Gheoerghe nr. 1.

Firma are un capital social de 2.000 de lei și se ocupă cu producția de energie electrică.

Fondatorii sunt Cătălin Mrejeru, din Constanța, Emanuel Muntmark, din Monaco, Dinu Vasile Buliga și Florin Trifan Buliga, ambii din Caransebeș.

Și aici, administrator este Dinu Vasile Buliga, cu puteri depline.

Prin Rezoluția nr. 3787/23.09.2020, a fost înființată firma Dara Solar Investment SRL.

Și aceasta este situată în Caransebeș, Piața Sfântu Gheorghe, nr. 1.

Activitatea principală este reprezentată de producția de energie electrică, iar capitalul social este de 2.000 de lei.
Administrator cu puteri depline este Dinu Vasile Buliga, iar fondatorii sunt Dinu Vasile Buliga, Florin Trifan Buliga, Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru.

Firma Topwind Energy a fost înființată prin Rezoluția nr. 3791/23.09.2020, având sediul în Caransebeș, Piața Sfântu Gheorghe nr. 1.

Activitatea principală este reprezentată de producția de energie electrică, iar administratorul este Dinu Vasile Buliga, cu puteri depline.

Capitalul social este de 2.000 de lei, iar fondatorii sunt Florin Trifan Buliga, Dinu Vasile Buliga, Cătălin Mrejeru și Emanuel Muntmark.

Nu în ultimul rând, Solas Electricity SRL a fost înființată prin Rezoluția nr. 3810/23.09.2020 și se ocupă tot de producția de energie electrică.

Sediul său este în Caransebeș, Piața Sfântu Gheorghe nr. 1, iar capitalul social este 2.000 de lei.

Membrii fondatori sunt Cătălin Mrejeru, Emanuel Muntmark, Dinu Vasile Buliga și Florin Trifan Buliga, iar administratorul este tot Dinu Vasile Buliga.

Aceasta nu este prima firmă în care Cătălin Mrejeru și Emanuel Muntmark sunt asociați. Numele lor figurează alături în mai multe societăți ce se ocupă cu energii reutilizabile, inclusiv în județul Constanța.


Citește și:

O nouă firmă de energie electrică în Constanța. Cui aparține
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii