Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:55 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la punctul de trecere Vama Veche

ro

14 Apr, 2021 13:27 397 Marime text
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 20.800 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.
 
În data de 13.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce făcea curse regulate pe ruta Turcia – România.         

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele unui cetăţean român, în vârstă de 23 ani, 78 articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În aceeaşi dată şi la acelaşi punct de trecere a frontierei, câteva ore mai târziu, lucrătorii noştri au descoperit în bagajele a doi cetăţeni români, în vârstă de 41 ani respectiv 43 ani, aflaţi într-un autocar ce efectua transport regulat pe ruta Turcia – România, aflat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un 118 articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Cei trei cetăţeni români au declarat că au achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Toate produsele, în valoare de peste 20.800 lei , au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii