Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucătărașul Lulu rupe tăcerea. Motivul real pentru care a părăsit Gașca Zurli. „Atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze” 

ro

19 Mar, 2024 21:30 1943 Marime text
foto: Facebook.com Pe pagina de socializare, Ionuț Varodi, alias „Bucătărașul Lulu”, a făcut o postare despre Gașca Zurli, trupa pe care a părăsit-o alături de alți doi colegi ai săi, Vero Căliman și Răzvan Marina.

„Bucătărașul Lulu”, a fost cel de-al doilea component al trupei Zurli care și-a anunțat plecarea din trupa Mirelei Retegan. Vero Căliman, alias „Fetița Zurli”, a fost prima care a părăsit trupa cu un mesaj de adio postat pe rețelele de socializare. A doua zi și Razvan Marina ( alias Truli) a anunțat că părăsește trupa. 

Într-un mesaj lung și detaliat, Varodi a făcut publice motivele care au stat la baza deciziei lor de a părăsi trupa. El a criticat modul în care s-a gestionat situația, afirmând că a acționat profesionist și a respectat regulile.

În încheiere, Varodi a menționat că este deschis pentru colaborări viitoare și a îndemnat publicul să-și formeze propriile opinii asupra situației.

Această declarație a fost întâmpinată cu interes și speculații din partea fanilor, generând un dialog aprins în mediul online cu privire la viitorul trupei și dinamica internă a acesteia.

Iată mesajul său integral de pe pagina de socializare:

Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață - rău fizic.

In ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time(actor și social media manager) și cu 0 timp liber.

Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.


La finalul lunii decembrie eram un monstru. Mă trezeam și îmi era rău, toată lumea trăgea de mine și totuși am dus-o la capăt finuț și frumos. La cel mai înalt nivel. Nimeni nu a simțit suprasaturația mea față de tot ce se întâmpla în bucătăria noastră. Pe scurt, am rămas un om profesionist. Job done!

Se știa de mult ca lucrurile se schimba.

Final de ianuarie, depun demisia, o luna preaviz. A lot of time pentru orice! Ca sa pregătești publicul, ca sa anunți ceva, ca sa faci orice ai in intenție.
Nu poți să plângi la televizor,radio, podcast și să spui ca ești abandonată și ca așa am ales noi să facem. Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non stop pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi.

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ.
Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus.

Nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viața și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli. Este un proiect în care mi-am pus sufletul, și o mare parte din el a rămas acolo. Dar drumurile noastre au trebuit să se despartă. Asta e tot ce pot să spun.

Nu am vrut să zic nimic. Am făcut un anunț, ca oamenii să știe ca sunt liber pentru colaborări. Nu m-am dus la emisiuni, nu am dat declarații, m-am abținut și am stat cuminte. Dar nu vreau ca bunătatea mea să se mai confunde vreodată cu lașitatea.

Fiecare își trage concluziile mai departe. Să ne vedem cu bine. 




Citește și:

Nu lipseşte nici „Gaşca Zurli“„Martie - sport şi educaţie în familie“, eveniment la Constanţa, cu momente sportive, artistice şi de promovare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii