Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BTT SA, reacție după distrugerea monumentului statuar din stațiunea din județul Constanța

ro

16 Feb, 2024 13:09 940 Marime text
 BTT SA s-a sesizat în legătură cu monumentul distrus de pe faleza sud din stațiunea din județul Constanța și au precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că o echipă a fost trimisă astăzi, 15 februarie, de la București la Constanța, pentru verificări.

Societatea a alertat și organele de poliție, urmând a fi deschis un dosar penal pentru distrugere. Conducerea a precizat că nu va rămâne pasivă în fața unor astfel de evenimente. 
 

”Imediat ce am aflat, pe 15.02, de producerea incidentului, am trimis de la Bucuresti o echipa la Costinesti pentru a constata de la fata locului cele intamplate. Colegii de pe teren au apelat numarul de urgenta 112 si au venit la fata locului organele de politie impreuna cu o echipa de criminalisti care au luat probe si au facut masuratori la fata locului pentru a intelege modul in care s-a produs evenimentul si cine este responsabil pentru aceasta distrugere.
 
Avand in vedere ca am alertat imediat organele de politie, in acest sens se va deschide un dosar penal pentru distrugere si probabil vor mai exista si alte capete de acuzare pentru aceast caz. Ramane in sarcina organelor abilitate sa stabileasca modul in care s-a produs evenimentul. Tot ce putem spune este ca aceasta fapta nu va ramane nepedepsita si nu vom ramane pasivi in fata unor astfel de evenimente”, au transmis reprezentanții BTT SA.

Citește și

UPDATE Situație incredibilă la Costinești, județul Constanța Monumentul statuar de pe faleza sud a ajuns un morman de piatră. Un consilier local cere explicații autorităților
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii