Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brandul turcesc Nill's Furniture Design, la Constanța

ro

09 May, 2023 11:47 1864 Marime text
 Sursa foto (cu rol ilustrativ): Google Maps (Nill's Furniture Design - Denizli, Turcia)
În baza cererii nr. 21974 din data de 24 martie a.c. şi a actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea Nills Furniture SRL, cu sediul social în județul Constanța, orașul Năvodari, strada Promenada Năvodari.  

Societatea Nills Furniture SRL are ca asociați fondatori compania din Turcia care derulează comerț cu mobilă, covoare și articole de iluminat sub brandul Nill's Furniture Design - Nesli Mobilya Koltuk Orman Urunleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi, cu sediu social în Turcia, Inegol/Bursa - și societatea Pse Decore & Services SRL din Constanța.

Societatea cu sediul în Turcia este reprezentată de Fatih Ortakci, iar Alexandru-Cosmin Andrei reprezintă societatea din Constanța.

Societatea Nills Furniture SRL va desfășura import-export de comerț cu mobilă, covoare și articole de iluminat, avându-l ca administrator pe Alexandru-Cosmin Andrei.

Informațiile despre înființare firmei Nills Furniture SRL au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2041 din data de 5 mai 2023.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii