Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă „ISU Dobrogea își extinde activitatea, cu încă un nou punct de lucru, în județul Constanța“

ro

04 Jul, 2022 19:04 1186 Marime text
ISU Dobrogea își extinde activitatea, foto: Facebook/ Bogdan Huțucă ISU Dobrogea își extinde activitatea, cu încă un nou punct de lucru, în județul Constanța, a anunțat Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huţucă.

Astăzi, 04 iulie, a avut loc inaugurarea acestei  substații va deservi toate comunele limitrofe localității Ciocârlia. 
 

În județul nostru mai sunt 11 astfel de puncte, iar această substație va deservi toate comunele limitrofe localității Ciocârlia., precizează Huțucă. 




Postarea de pe pagina de socializare a lui Bogdan Huțucă 

ISU Dobrogea își extinde activitatea, cu încă un nou punct de lucru, în județul Constanța. 

Am participat astăzi, alături de mai mulți colegi, precum și de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, la inaugurarea noului punct de lucru al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din localitatea Ciocârlia.

În județul nostru mai sunt 11 astfel de puncte, iar această substație va deservi toate comunele limitrofe localității Ciocârlia. Prin aceste puncte de lucru, ISU Dobrogea îți mărește efectivul de acțiune, fiind o modalitate de acțiune rapidă, care are o capacitate de intervenție 24 de ore din 24, pentru stingerea incendiilor, descarcerare, prim ajutor și altele.

Activitatea celor angajați în această instituție, pregătiți pentru intervenții în orice moment, înseamnă liniște și siguranță pentru noi toți!

Felicitări celor de la ISU Dobrogea, mereu la datorie, în căutarea de soluții pentru a fi aproape de cetățeni atunci când aceștia au nevoie!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii