Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Aurescu, după ce Klaus Iohannis a fost premiat "România și românii primesc o binemeritată recunoaștere și apreciere"

ro

04 Jun, 2022 18:14 1388 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: Twitter/ Klaus Iohannis Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă, 4 iunie 2022, o alocuțiune în cadrul ceremoniei de decernare a Premiului European Carol al IV-lea al Federației Germanilor Sudeți pentru 2020, la Hof, Republica Federală Germania.

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, a transmis că Premiul European Carol al IV-lea al Asociației Germanilor Sudeți, acordat președintelui Klaus Iohannis, reprezintă „o binemeritată recunoaștere și apreciere la nivel internațional” pentru România și români.




 Ministrul Aurescu, despre premiul acordat președintelui Iohannis

„România și românii primesc astfel o binemeritată recunoaștere și apreciere la nivel internațional pentru poziția lor pro-europeană constantă și pentru susținerea fermă a valorilor europene.

Sunt onorat să fiu prezent în delegația condusă de președintele Klaus Iohannis cu această ocazie foarte importantă”, a scris Bogdan Aurescu, pe Twitter.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii