Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanț. Ploaia abundentă din județul Constanța a dus la zeci de incidente unde au intervenit pompierii salvatori

ro

31 Jul, 2022 16:09 1789 Marime text
  • Până la această oră, pompierii salvatorii de la ISU Dobrogea au fost solicitații la mai multe incidente cauzate de ploile abundente.

Judeţul Constanţa se află sub avertizare cod galben de furtună şi ploaie. Pe lângă atenţionarea Cod Galben emisă astăzi de meteorologi, au mai fost emise atenţionări Cod Roşu şi Cod Portocaliu ce au vizat localităţi din judeţul Constanţa.

Astfel că, până la această oră, pompierii salvatorii de la ISU Dobrogea au fost solicitații la mai multe incidente cauzate de ploile abundente, printre care: 

Pe autoastrada A2 un copac a cazut.  A intervenit PTS Valu cu 1 ASAS.

În localitatea Valu lui Traian, din județul Constanța pompierii au intervenit la mai multe locuințe cu curțile inundate, pe străzile Socului, Hortensiei, Împăratul Traian, Oltului, Haltei.  La toate adresele s-a intervenit cu 1 ASAS si 1 motopompa

O altă intervenție a avut loc în Topraisar, unde o curte a fost inundată pe strada Daciei. A intervint Stația Tuzla cu 1 ASAS si 1 motopompa.

Un copac și un stalp au căzut în localitatea Valul lui Traian, pe strada Plaiului. A intervint detașamentul Palas cu 1 ASAS.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii