Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanț cutremurător al MAE Încă o persoană cu dublă cetățenie, israeliană și română, a fost luată ca ostatic în Fâșia Gaza

ro

02 Nov, 2023 18:34 788 Marime text


Sursa foto: Unsplash

 
  • Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, este luat ca ostatic în Fâșia Gaza.
 

„În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că în urma verificărilor efectuate de către autoritățile române, pe baza informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, este ostatic în Fâșia Gaza”, transmite MAE.


Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin contactul cu autoritățile israeliene, mai specifică sursa.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, MAE informa că alte două persoane cu cetățenie israeliano-română sunt luate ostatice în Fâșia Gaza.
 
 Citește și
Alte două persoane, cu cetățenie dublă, israeliană și română, sunt luate ostatice în Fâșia Gaza 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii