Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța Utilizatorii pot consulta din nou publicațiile în sălile de lectură

ro

01 Jul, 2021 18:36 1538 Marime text
  • Pentru accesul în sălile de lectură utilizatorii trebuie să dețină un permis de intrare valid.
La un an de la reluarea parțială a activităților cu publicul, afectate de pandemia provocată de virusul COVID-19, utilizatorii pot consulta din nou publicațiile Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța în sălile de lectură. 

Măsura este valabilă de la 1 iulie, cu respectarea normelor sanitare. Tot de la această dată Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța a trecut la programul de vară.

Pentru accesul în sălile de lectură utilizatorii trebuie să dețină un permis de intrare valid.

Numărul documentelor solicitate de un cititor este de maxim cinci titluri într-o repriză, cu posibilitatea predării parțiale a acestora și a repetării comenzii, dar fără a se depăși numărul de cinci titluri.

„Precizăm că sălile de lectură au fost deschise publicului și până acum, dar doar pentru utilizatorii care au venit cu materiale personale (studiu individual). Pe toată perioada stării de alertă utilizatorii au beneficiat de documente din bibliotecă prin cereri și răspunsuri online”, menționează Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța. 


Mai multe detalii despre modul în care va funcționa biblioteca, inclusiv programul, puteți găsi în secțiunea „Documente” a materialului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii