Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Județeană Constanța Ziua Pământului, sărbătorită la Ludotecă (GALERIE FOTO)

ro

22 Apr, 2024 16:32 380 Marime text
Sursă foto: Facebook/Biblioteca Județeană Constanța
 
  • Împreună cu prichindeii de la Gradinița nr. 24 din Constanța, însoțiți de doamnele educatoare: Alina Abagiu și Diana Cătălina Stanciu, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța s-a sărbătorit Ziua Pământului.

Împreună cu prichindeii de la Gradinița nr. 24 din Constanța, însoțiți de doamnele educatoare: Alina Abagiu și Diana Cătălina Stanciu, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța s-a sărbătorit Ziua Pământului, transmite Biblioteca Județeană Constanța.

„Am desenat, ne-am jucat și am discutat despre activitățile prin care protejăm Pământul: strângerea gunoiului, colectarea şi separarea corectă a deşeurilor, reciclarea, folosirea energiilor alternative, limitarea consumuluk energetic.

În fiecare an pe data de 22 aprilie celebrăm Ziua Pământului pentru a ne reaminti că planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții. Ziua Planetei Pământ a fost declarată sărbătoare oficială de către Organizația Națiunilor Unite (ONU).

Anul acesta, se împlinesc 53 de ani de când celebrăm Ziua Pământului, iar această sărbătoare ar trebui extinsă prin acțiuni zilnice cu scopul de a ocroti planeta noastră”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
„Poezii fără apus”: Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii