Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Best Models cauta cel mai bun tanar model

ro

20 Oct, 2009 02:27 1539 Marime text
Next Generation Models, concurs de modele marca Best Models, caută şi în Constanţa pretendente pentru „cel mai bun tânăr model". Aşa că toate doritoarele se pot prezenta sâmbătă, 24 octombrie, ora 13.00, la preselecţia ce va avea loc în incinta City Park Mall.

Modelele selectate, atât din Constanţa, cât şi din Cluj-Napoca, Timişoara, Bistriţa, Târgu-Neamţ, Sibiu, Braşov, Suceava, Piatra-Neamţ, Ploieşti şi Bucureşti, vor participa la finala concursului, organizată în Capitală. Astfel, pe 30 noiembrie, la Teatrul Naţional, va fi nominalizată câştigătoarea cu titlul de „Cel mai bun tânăr model al anului 2009".

Ediţiile precedente ale concursului s-au dovedit o adevărată rampă de lansare. De exemplu, modelul care s-a clasat pe primul loc în 2008 a confirmat titlul obţinut. Încă de anul trecut a devenit model exclusiv pentru prezentările de modă marca Chanel. Lucrul acesta a fost posibil deoarece Best Models este considerată una dintre cele mai importante companii de scouting din ţară.

Încă de la prima ediţie a Next Generation Models, care a avut loc în 2003, concursul a devenit un eveniment de modă important şi apreciat de persoanele din acest domeniu. Şi juriul este unul „de top", format din cei mai importanţi scouteri internaţionali, dar şi designeri, fotografi de modă şi fashion editori.

Data de 30 noiembrie este una importantă deoarece vor fi prezentate colecţiile de primăvară/vară 2010 ale celor mai importanţi designeri din România.

Candidatele pentru „cel mai bun tânăr model" pot obţine mai multe detalii şi de pe www.bestmodels.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii