Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beach House SRL, aviz de gospodărire a apelor pentru amenajarea unui sector de plajă în Năvodari

ro

24 Mar, 2018 00:00 2242 Marime text
Societatea Beach House SRL a solicitat aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea activităţii „Amenajare plajă sector Năvodari II, subsector 41, teren sport, dotări de agrement, grup sanitar şi duşuri, cabinete de schimb“. Este vorba despre construcţii provizorii pe durata contractului de închiriere.
 

Date despre Beach House SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, Beach House SRL a luat fiinţă în anul 2015 şi are sediul social în Mamaia-Sat, Năvodari. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Sorin Constantin Fildan şi Daniel Fildan, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, al cărei obiect de activitate este „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“, este Sorin Constantin Fildan. În anul fiscal 2016, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de 15.000 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Cine sunt agenţii economici care au bătut palma cu ABADL, la licitaţia din 10 iunie, pentru sectoare de plajă din Năvodari

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii