Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băut și fără permis, depistat la volan, în Năvodari

ro

12 Apr, 2021 12:52 1395 Marime text

 
  • Infracțiuni la regimul rutier, în județul Constanța.
La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bradului din satul Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 04.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat), bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilitul că autoturismul în cauză i-ar fi fost încredințat de către o femeie, de 50 de ani, deși aceasta ar fi cunoscut faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii