Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu se mută într-un penthouse de 550.000 de euro, după evacuarea din vila de la stat

ro

05 Jun, 2022 10:23 2301 Marime text
Traian Băsescu, foto: facebook/ Traian Băsescu
  • Traian Băsescu se mută într-un penthouse de lux după ce a fost evacuat din vila RAPPS.

Fostul șef de stat a pierdut dreptul de ședere în vila de la stat după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că a colaborat cu Securitatea, informează STIRIPESURSE.RO.

Băsescu părăsește vila de protocol pentru un apatament de lux.

Fostul preşedinte a cumpărat ultimul apartament din primele faze ale proiectului Arcadia Apartments Domenii, dezvoltat de Dan Şucu în zona Domenii din Capitală.

"Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate.

Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare și îi așteptăm pe clienții interesați de achiziționarea unui produs foarte bine poziționat în piață din toate punctele de vedere, să vină să ne cunoască proiectul", anunță dezvoltatorii imobiliari. Integral pe STIRIPESURSE.RO.


Sursa ȘTIRIPESURSE.RO

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii