Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul suspectat că ar fi sustras un sac cu bani din mașina Poștei Române, depistat de polițiști. Suspectul, reținut pentru 24 de ore

ro

05 Nov, 2022 15:06 1047 Marime text
Polițiști: foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudÎn urma unui complex de măsuri investigativ- operative, polițiști orașului Chitila împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comitera faptei de furt din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poștei Române, a unui sac, ce conținea suma de 278.000 lei.

Potrivit IPJ Ilfov, asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora.

„În urma probatorului administrat, polițiștii din Chitila au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul de 20 de ani, iar în cursul zilei de astăzi, acesta  fost prezentat procurorului de caz din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, cu propunere de luare a măsurii arestări preventive.

Facem precizarea că în urma probatoriului  administrat, în cauză a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, din infracțiunea de furt, în infracțiunea de delapidare, urmărirea penală fiind efectuată de polițiștii din Chitila,  sub supravegherea  procurorului de caz, din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 0147 - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii