Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul rănit în accidentul de tren de la Eforie Sud este internat în Spitalul Clinic Județean Constanța - Secția Ortopedie

ro

01 Aug, 2017 16:02 2394 Marime text
Bărbatul de 87 de ani, rănit în această dimineață în accidentul feroviar ce a avut loc la Eforie Sud este internat în Spitalul Clinic Județean de Urgeță Constanța, Secția Ortopedie. 

Conform cadrelor medicale, pacientul a fost diagnosticat cu contuzie pulmonară, traumatism cranio-cerebral închis și fractură de gambă. Bărbatul este conștient, starea sa fiind stabilă.

Reamintim că, în această dimineață, în jurul orei 09.45, polițiștii din cadrul Postului de Poliție T.F. - T.N. Agigea au fost anunțați, printr-un apel 112, că un tren de călători care circula pe relația Mangalia - Constanța ar fi surprins și accidentat două persoane, în apropierea stației CF Eforie Sud, la km 242+900.

Au fost identificate persoanele, ambele în vârstă de 87 de ani, domiciliate în București, una fiind decedată (femeia), iar celalată (bărbatul) vătămată corporal.

A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea evenimentului.
 
Citește și: 

UPDATE Tragedie. Două persoane lovite de tren la Eforie Sud. O femeie a murit. Bărbatul preluat de elicopterul SMURD (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii