Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Bărbatul din București, care a îngrozit turiștii din Mamaia, urmează să fie reținut (video)

ro

13 Aug, 2021 13:44 2910 Marime text
  • Bărbatul din București, care a  îngrozit turiștii din Mamaia urmează să fie reținut pentru 24 de ore, sub aspectul savârșirii infracțiunii de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.
  • Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările.
Bărbatul din București, care a  îngrozit turiștii din Mamaia urmează să fie reținut pentru 24 de ore, sub aspectul savârșirii infracțiunii de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Acesta a aruncat un scaun de la balconul unui bloc, apoi o sticlă cu apă de la etaj. Din fericire, două fete care treceau prin fața blocului în acel moment nu au fost lovite.  Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani, este încă de azi dimineața la audieri. Aceasta urmează să  fie reținut pentru 24 de ore, sub aspectul savârșirii infracțiunii de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.
 
În cursul zilei de mâine va fi prezentat Parchetului de le lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.  , a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 

UPDATE: Bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite IPJ Constanța.

În cursul zilei de mâine, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

 Oficial de la IPJ Constanța 


În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală.

Citește și: 

Imagini revoltătoare pe o rețea de socializare A fost identificat bărbatul din București, care a îngrozit turiștii din Mamaia (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii