Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul decedat la semafor în Tomis 3 a fost cântăreț al Bisericii Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie Constanța

ro

23 Dec, 2022 12:18 5525 Marime text
Foto: Facebook/Biserica Sfântul Mucenic Haralambie ConstanțaBiserica Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie Constanța a transmis un mesaj de condoleanțe la dispariția lui Georgian Nartea, bărbatul de 39 de ani decedat ieri seară în timp ce aștepta la semafor în Tomis 3. 

Bărbatul a slujit timp de mai mulți ani în parohia Bisericii Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie Constanța unde a fost cântăreț. 

„Iubiți credincioși, ne-am întristat profund la aflarea veștii că fostul nostru cântăreț, Georgian Nartea, a trecut la Domnul, în cursul zilei de ieri, la o vârstă tânără. Dar zice Domnul:,,Gândurile Mele nu sunt ca gândurile voastre şi căile Mele ca ale voastre.” De aceea, nădăjduim ca Bunul Dumnezeu, care a îngăduit aceasta, să îi așeze sufletul cu drepții, iar pe îndurerata familie să o întărească.
Deoarece Georgian a slujit mai mulți ani în parohia noastră, sicriul va fi depus în biserica noastră pentru căteva minute, prilej cu care ne putem lua și noi, cei care l-am cunoscut, un rămas bun.
Dumnezeu să-l ierte, cu drepții să-l numere!“ - a transmis Biserica Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie Constanța într-un mesaj pe Facebook.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii