Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reținut la Brașov, pentru trafic de droguri de mare risc

ro

16 Jan, 2024 15:38 800 Marime text

Sursa foto: Poliția Română


 
  • La data de 15 ianuarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Poliției Municipiului Făgăraș, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, potrivit Poliției Române.

Măsura a fost luată după ce bărbatul a fost depistat în trafic, în localitatea Făgăraș, în timp ce ar fi deținut, în autoturism, în scopul comercializării, 42 de pliculețe, conținând droguri de mare risc (4-CMC și 4 CPD).

„Având în vedere că acesta se afla la volan, a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, care au indicat 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, fapt pentru care persoana a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru a se stabili cu exactitate prezența substanțelor psihoactive din organism”, transmit polițiștii.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada 2022 – ianuarie 2024, bărbatul ar fi comercializat droguri de mare risc, cu prețul de 150 de lei pentru o doză de 0,6 grame.

La data de 15 ianuarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea  bărbatului, pentru 24 de ore.

În cursul  acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile, conform sursei.
 
Citește și
Bărbat agresiv, reținut de polițiști în Tudor Vladimirescu, județul Brăila. Soția lui susține că se afla la protest

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii