Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reținut de polițiștii din Bacău după ce a produs un accident rutier în timp ce era băut

ro

22 Aug, 2023 13:13 894 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii Biroului Rutier Bacău au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 30 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influenţa alcoolului și părăsirea locului accidentului.
  • Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bacău.
 
Polițiștii Biroului Rutier Bacău au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 30 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influenţa alcoolului și părăsirea locului accidentului, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
 
Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bacău.
 
La data de 19 august 2023, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizati despre faptul că, pe DJ 207F, în comuna Săucești s-a produs un accident rutier cu victime.
 
La fața locului, polițiștii nu au găsit persoanele implicate în evenimentul rutier.
 
Din cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din comuna Săucești, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe DJ 207F, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un podeț, ulterior răsturnandu-se pe cupola autoturismului.
 
În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea bărbatului și a pasagerului, un tânăr de 19 ani. Cei doi s-au prezentat singuri la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 21 august 2023, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Bacău, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Mandat european de arestare pus în executare de polițiștii din județul Olt
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii