Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Maramureș, prins cu droguri. Acesta este bănuit că ar fi făcut trafic cu substanțe interzise

ro

17 Jan, 2024 17:36 756 Marime text
Sursa foto: Poliția Română


 
  • Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Maramureș, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu produse psihoactive, potrivit Poliției Române.
 
La data de 17 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea acesteia.
 

„Măsura a fost luată după ce, la data de 16 ianuarie 2024, în localitatea Oncești, a fost depistat, în trafic, de către polițiștii de frontieră, un autoturism în care se afla un bărbat, de 21 de ani, din Maramureș”, transmit polițiștii.

 
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite și ridicate aproximativ 500 de grame de substanță cristalizată de tip 2 MMC, ce ar fi fost destinată comercializării către consumatori, din județul Maramureș.
 

„În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș cu propunerea de  arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile”, mai menționează sursa citată.
 

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, punctează Poliția Română.

 
 
 Citește și
Minore obligate să se prostitueze în județul Iași! Mai multe persoane reținute de DIICOT
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii