Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Bistrița plasat sub control judiciar într-un dosar de construcții ilegale și afectare a siturilor arheologice

ro

18 Aug, 2023 17:41 837 Marime text
foto: Unsplash
La data de 18 august a.c., în cadrul cercetările efectuate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor de la Serviciul de Investigatii Criminale, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, a unui bărbat, de 59 de ani, din Bistrița. 

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că la un imobil din Bistrița, deținut de o societate pe care bărbatul în cauză o administrează, ar fi fost efectuate lucrări de construcție și demolare și ar fi fost continuată executarea lucrărilor după dispunerea opririi acestora, de către organele de control, constând în intervenții la peretele clădirii respective, în zona ușii de acces, transmite IPJ Bistrița Năsăud. 

Totodată, ar fi fost efectuate lucrări care pot afecta siturile arheologice, în absența certificatului de descărcare de sarcină arheologică.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Buzău. Arheologii au scos la lumină un nou sit arheologic din Evul Mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii