Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat decedat într-un cumplit accident rutier în județul Suceava (GALERIE FOTO)

ro

12 Jan, 2024 21:38 1036 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU SuceavaUn accident rutier a avut loc în această seară pe centura ocolitoare a municipiul Suceava (sectorul Zidul Morții - Pătrăuți).

Potrivit ISU Suceava, se deplasează pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ Tip C.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier între un autoturism și un cap tractor, iar conducătorul autoturismului este încarcerat, în stare de inconștiență.

„Conducătorul capului tractor, conștient și cooperant, este monitorizat de către echipajul SMURD. Din nefericire, conducătorul autoturismului prezintă leziuni incompatibile cu viața se lucrează pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Conducătorul capului tractor este transportat la spital de către ambulanța SMURD“ - au mai precizat reprezentanții ISU Suceava.


Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de circulație.

Conducătorul autoturismului a fost extras și din nefericire s-a declarat decesul acestua. 

Citește și: 

Patru mașini implicate într-un carambol în județul Suceava! Trei persoane, monitorizate de cadrele medicale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii